Összefoglaló

2023.04.18. 08:15

Égő autóhoz, úttestre dőlt fához és közúti balesethez is siettek a hajdú-bihari tűzoltók

Két személygépkocsi ütközött össze Debrecenben hétfőn.

Hétfő délután kigyulladt egy autó Debrecenben, a Kishegyesi úti bolt parkolójában

Forrás: Tóth Imre

Egyek külterületén, a tiszai kompátkelőnél nagy méretű kőrisfa dőlt az úttestre, elzárva azt. Az egyeki önkormányzati tűzoltók vonultak, akik motoros láncfűrészekkel vágták össze a fát – olvasható a katasztrófavédelem összefoglalójában.

Foltokban égett a nádas Hajdúszovát és Földes között, az út mellett, hétfő délelőtt. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a tüzet sikeresen megfékezték.

Két autó ütközött össze hétfőn Debrecenben, a Füredi út és a Szabó Lőrinc utca kereszteződésében. A város hivatásos tűzoltói a járműveket átvizsgálták, és áramtalanították azokat.

Hétfő délután kigyulladt egy autó Debrecenben, a Kishegyesi úti bolt parkolójában. Az autóban két ember utazott, ők időben eltudták hagyni a járművet. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral fékezték meg a lángokat.

Tizenhárom személyt állítottak elő a rendőrök

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, amik könnyű sérüléssel végződtek – tudatta a rendőrség összefoglalójában.

A szolgálatot ellátó állomány 10 személyt fogott el, közülük két embert a velük szemben érvényben lévő körözés alapján, 6 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, két külföldit pedig az ország területén való jogellenes tartózkodás miatt.

A rendőrök 13 személyt állítottak elő, ebből hat főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés nyolc esetben történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!