Labdarúgás

2023.06.07. 09:32

Mi lesz veled, hajdúszoboszlói foci?

Megdöbbentő és szomorú hírt közölt hivatalos oldalán a HSE.

Forrás: Hajdúszoboszlói SE

Hiába őrizte meg harmadosztályú tagságát az idényben az Aqua-General HSE együttese, a következő szezonban anyagi okok miatt mégsem vállalják az NB III. Keleti csoportjában történő szereplést – jelezte az egyesület a közösségi oldalán. Portálunknak adott értékelő írásában Nagy Attila, a gárda sportigazgatója még pozitív jövőképről beszélt, kiemelve a remek közösséget. Az is erősíthette a derűlátást, hogy a centerpálya füvesítése befejeződött, így a jövőben kifogástalan minőségű gyepen futballozhatnának a fürdővárosi labdarúgók.

A klub közleményét változtatás nélkül közöljük:

Sajnálattal közöljük, hogy az átvételt megelőző időszakból származó terhek és a jelenlegi gazdasági helyzetre tekintettel a Hajdúszoboszlói Sportegyesület stabil működésének megtartása érdekében a Magyar Labdarúgó Szövetség által szervezett 2023/24. évi NB III. osztályú felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokságban való részvételtől visszalépünk.

Részletes tájékoztatást egy későbbi interjúban adunk!

Azon dolgozunk, hogy hamarosan újra a Nemzeti Bajnokságban szerepelhessünk!

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában