Felkészülés

2023.06.06. 09:40

Ferenczi Jani is játszott a válogatottban

Marco Rossi együttese megkezdte a felkészülést Telkiben.

Forrás: Nemzeti Sport-archív

Mint arról korábban beszámoltunk, Ferenczi János is tagja a magyar válogatott keretének. Sokat nem pihenhetett a Janika becenévre hallgató játékos, hiszen már meg is kezdte a felkészülést a talján tréner vezérletével a csapat. 

Számítanak rá 

Ferenczi János idén meghatározó tagja volt a Szrdjan Blagojevics vezette DVSC-nek, hiszen a szerb mester új szerepkörben játszatta a Loki 11-es számú futballistáját. Ennek következtében nem véletlen, hogy Marco Rossi szövetségi kapitány is a középpályások közé nevezte a Vasutas futballistáját. A Nemzeti Sport Facebook-oldala számolt be, hogy jó hangulatban zajlanak a tréningek a nemzeti csapatnál. Ahogy fogalmaztak, kő-papír-olló a magyar válogatott edzésén – A nemzeti csapat hétfő délutáni tréningjén egy labdás sorversenyben a népszerű játék is helyet kapott – a veszteseknek plusz kapura lövésre is ki kellett térniük a gyakorlat végzése közben – írták. 

A végeredményt nem tudni, de ha Ferenczinek kellett lőnie, akkor valószínűleg a kapuból szedhette ki a labdát Dibusz Dénes... 

OK 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában