Labdarúgás

2023.06.07. 10:06

Ferenczi János „álomtizenegye”

A piros-fehérek válogatott játékosa nem egyszerű feladatra vállalkozott.

Ferenczi János

Forrás: Molnár Péter

Remek heteket él meg Ferenczi János, a DVSC saját nevelésű játékosa: bronzérmes lett a Lokival, és jó teljesítményének köszönhetően Marco Rossi szövetségi kapitány ismét behívta a magyar válogatottba. ”Janika”nemrég portálunknak adott interjút, most pedig a DVSC instagram oldala faggatta stílszerűen 11 – ez a mezszáma, és egy focicsapat is ennyi játékosból áll – kérdéssel. Többek között rákérdeztek, milyen szuperképességet választana magának, melyik a kedvenc divatmárkája, vagy éppen milyen ételt bírna minden nap elfogyasztani. Válaszai néhol meglepőek, néhol elgondolkodtatóak voltak, de mindenképp segítettek abban, hogy kicsit jobban megismerjük a labdarúgót. Ám, hogy ne legyen egyszerű dolga, a faggatás közben dekázott, tehát nem elég, hogy a kérdésekre, de a labdára is figyelnie kellett, nehogy leessen.

Nem áruljuk el, vajon sikerült-e neki a mutatvány, de korábban már világklasszis futballista égett be a dekázással: például az annak idején a Barcelona által 145 millió euróért vett Ousmane Dembélé, az ugyancsak a katalánok által leigazolt 40 milliós Paulinho, vagy éppen az ifjú Theo Hernández a Real Madridnál, akik mind beégtek a hivatalos bemutatásukon. 

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában