Mennyei megyei

2023.06.01. 10:11

Két meccs is elmaradt szerdán

Nem úgy sikerült az előző játéknap a megye II.-ben ahogyan tervezték.

Az Egyek (pirosban) pozíciója így véglegessé vált

Forrás: Napló-archív

Szerdán újabb fordulóhoz érkeztek a megye II.-ben, de az Egyek–Nagyhegyes és a Téglás-Báránd meccset sem rendezték meg. Mindkét esetben a hazaiak javára télték a három pontot. 

Az Egyek Facebook-posztban számolt be a hírről. – Az előzetes tervek szerint ma délután Nagyhegyes ellen zártuk volna a 2022-2023-as bajnoki idényt. Ám a nagyhegyesiek lemondták a találkozót, így a szabályok értelmében 3–0-s győzelemmel kaptuk meg a három pontot. Ez pedig egyben azt is jelenti, hogy felnőtt együttesünk a 7.helyen végzett a bajnokságon. A mieink ugyanis megnyerték a rájátszás középházát, mindezt úgy, hogy a teljes tavaszi szezonban veretlenek maradtunk. Ezek mellett egy egyéni elismerés is hozzánk került. Farkas Zoltán ugyanis kimagasló formában játszott egész évben és 34 találattal gólkirály lett, ehhez a teljesítményhez gratulálunk neki. Ifistáink a harmadik helyen végeztek a rájátszásban, ezzel a kilencedik pozícióban zártak a bajnokságot. A szezon tehát véget ért a teljes csapatra pedig egy hosszabb pihenő vár a következő hónapban. A nyári felkészülési mérkőzésekről, az átigazolási hírekről és a következő idény menetrendjéről természetesen beszámolunk a folytatásban – fogalmaztak. 

HBN 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában