Bringás Roadshow

2023.06.02. 19:48

Ismét bringás programok lesznek Debrecenben szombaton

A DebExben 11 és 17 óra között rengeteg bringás program, többek között triál, BMX és gördeszka bemutató, továbbá ugrálóvár és frissítőpont is várja a résztvevőket

Forrás: Illusztráció / Napló-archív

Egész napos, ingyenes programokkal és bemutatókkal készül a Bringás Roadshow Debrecenben június 3-án, szombaton. A nap folyamán egy 300 ezer forint értékű tombolát is kisorsolnak egy szerencsés érdeklődőnek.

Közös bemelegítéssel, bringás reggelivel, triál bemutatóval és regisztrációs ponttal várják a bringásokat a Baltazár Dezső téren 9 órakor, ahol Barcsa Lajos, Debrecen alpolgármestere köszönti a bringásokat. Majd 10 órakor rendőri felvezetéssel indul a közös bringázás a DebExbe, azaz a Debreceni Extrémsport Parkba, a város legújabb bringás helyszínére.

A DebExben 11 és 17 óra között rengeteg bringás program, többek között triál, BMX és gördeszka bemutató, továbbá ugrálóvár és frissítőpont is várja a résztvevőket. A bátraknak ezalkalommal instruktorok lehetnek segítségükre a park egyes pályáin.

A programokon és a tombolán való részvétel regisztrációhoz kötött, mely előzetesen a program weboldalán vagy a helyszínen is elvégezhető. További információ és a regisztráció ITT érhető el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában