Tánc

2023.05.19. 07:33

Egy arany már a nyakában: a hétéves Takács Szofi kétszeres világbajnok

Úgy tűnik, semmi nincs, ami megállítaná a hétéves debreceni táncost.

A verseny ma tovább folytatódik

Forrás: Takács-Pántya Barbara-archív

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Takács Szofi, a most hétéves debreceni táncos, tavalyi világbajnoki címe megszerzése után ismét Horvátországban száll versenybe a DanceStar Esdu Horvátországi Világbajnokság nemzetközi mezőnyében. Tavaly egy koreográfiával lett a minik legjobbja a horvát földeken, ezzel hatévesen világbajnoki címet vívott ki magának. Idén egyenesen három koreográfiával nevezett a versenyre, ahol május 18-án, csütörtökön táncolt először a zsűri előtt.

Forrás: Takács-Pántya Barbara-archív

Máris a csúcson

A Bye Bye childhood elnevezésű táncát a Lyrical Mini kategóriában mutatta be Szofi, nagy sikerrel. – A Mini Líra kategóriában Szofi világbajnok lett tegnap este – tájékoztatta a Haont Takács-Pántya Barbara, Szofi édesanyja, a Feeling Tánc és Mazsorett Egyesület vezetője. Mint mondta, ebben a kategóriában Romániából, Ausztriából, Afrikából és Máltából voltak ellenfelei a debreceni kislánynak, aki a 11 induló közül bekerült a profi A ligába, a legjobbak közé, és végül a dobogó legfelső fokára állhatott.

Forrás: Takács-Pántya Barbara-archív

A verseny ma tovább folytatódik, így még két világbajnoki aranyért tovább szurkolhatunk a debreceni kicsi lánynak.

BBI

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában