Vakáció

2023.05.30. 11:48

Nézze, hol nyaral a Loki játékosa!

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Harmadik helyen végzett a DVSC csapata az NB I. 2022/23-s kiírásában. A mindent eldöntő ütközeten az Újpestet verték meg Dzsudzsák Balázsék 2–0-ra, ezt követően pedig indulhatott az önfeledt ünneplés. 

A bronzérem megszerzésével az is biztossá vált, hogy a Loki a Konferencia-Liga selejtezőjében is elindulhat, amely alig egy hónap múlva kezdődik. Az európai kaland következtében kevés ideje marad a futballistáknak a pihenésre, hiszen hamarosan elkezdődik a felkészülés a következő szezonra. 

Olasz meló 

A DVSC görög légiósa, Georgiosz Neofitidsz is igyekszik kihasználni a rövid vakációt, s lehetőség szerint minél több helyre eljutni a szabadság alatt. A játékos Instagram-sztorijából kiderül, Milánóban „regenerálódik” a hosszú szezon és a vélhetően fárasztó ünneplés után.

Forrás: Neofitidisz-Instagram

A középpályás egyebek mellett idén többnyire a partvonalon kívülre szorult, kevés NB I.-s játéklehetőséget kapott Szrdjan Blagojevics vezetőedzőtől. Amennyiben sikeresen vívja a európai párharcait a Loki, akkor minden bizonnyal a Neo becenévre hallgató futballista is több szerephez juthat a következő évben a Vasutas színeiben.

OK 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában