Vámospércsi Vágta

2023.05.31. 10:00

Már lehet jelentkezni a Nemzeti vágta egyik, hajdúsági előfutamára

A legkisebb hajdúváros június 17-én, szombaton rendezi meg a Nemzeti Vágta egyik előfutamát

Forrás: Vámospércs Városi Önkormányzat

Megkezdődött a regisztráció a Vámospércsi Vágtára! – osztotta meg a hírt Vámospércs város önkormányzata közlésében. A legkisebb hajdúváros június 17-én, szombaton rendezi meg a Nemzeti Vágta egyik előfutamát a városnapi forgatag kiemelt programjaként. 

– Eljött az idő! Őszinte örömmel és nagy kíváncsisággal várjuk a Nagyhuszárok és Kishuszárok jelentkezését a Vámospércsi Vágtára, ami a budapesti Nemzeti Vágta egyik kvalifikációs futama, mondhatom, kapu a Hősök terén megrendezendő döntőre. Bízunk benne, hogy környékünkről, Hajdú-Bihar megyéből és a határon túlról is érkeznek villámléptő paripák hozzánk. Olyan kísérőprogramokat szervezünk, amelyek kisgyermekektől szépkorúakig egész napos elfoglaltságot jelenthetnek. Fellép például a Bagossy Brothers Company és a Kíváncsi Katica & Mesezenekara, hogy csak a paletta két pólusáról említsek egy-egy formációt. Utazó vidámpark, kisvonat, kézműves foglalkozások, ingyenes koncertek, a Nemzeti Lovas Színház előadása… Mindez egyetlen napon – június 17-én – Vámospércsen – közölte Ménes Andrea polgármester.

A jelentkezés módjáról Vámospércs Városi Önkormányzat, továbbá a Vámospércsi Vágta elnevezésű facebook oldalakon olvashatnak részletesen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában