Most nem jött össze a bravúr

2023.05.24. 21:00

Ezúttal korán búcsúzott a Hajdúszoboszlói SE teniszezője

Marozsán Fábián | Forrás: NS-archív

A világranglista 115. helyén álló Marozsán Fábián – aki egy hete legyőzte a friss világelső Carlos Alcarazt Rómában – hétfői könnyed sikere után szerdán a rangsorban csupán 200. kínai Sang Csün-csenggel csapott össze, aki ellen nem ment neki a játék.

Az első játszmában rögtön első adogatójátékát elveszítette a 23 éves magyar, akinek a folytatásban nem volt esélye visszavenni azt, ráadásul 3:5-nél megint nem tudta saját szerváját megnyerni, így a szettet is elbukta. A második játszma lényegesen szorosabban alakult, legalábbis a játék képe alapján, mivel Marozsán saját szerváit egy kivételével könnyedén nyerte, riválisa adogatásainál pedig többször is közel volt ahhoz, hogy elvegye, de öt bréklabdájából egyet sem tudott pontra váltani, míg a kínai egyetlen lehetőségével élni tudott, ami győzelmet és továbbjutást ért számára a 85 percig tartó, 6:3, 6:3-al végződő meccsen.

MTI 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában