Labdarúgás

2023.05.27. 10:37

Bajnoki döntő következik!

A DVSC több utánpótlás együttese is a pályán a hétvégén

Forrás: DVSC Labdarúgó Akadémia-archív

Ezen a hétvégén sem maradnak izgalmak nélkül a debreceni labdarúgó ifjak, hiszen az U15-ös csapat utolsó mérkőzése következik a bajnokságban. Kolozsi Gergő együttese azt a Vasast fogadja, amely csupán egyetlen pontra van csak lemaradva a listavezető DVSC mögött, így aki nyer ezen a napon, bajnok lesz. Ugyan elég a döntetlen a hazai sikerhez, de biztosra vehetjük, hogy nem erre fognak játszani a hajdúságiak, de mindenképpen lélektani előnyt lehet kovácsolni belőle.

A hétközi pótlást követően ugyancsak utolsó bajnokin és ugyancsak a Vasast fogadja az U14, Garamvölgyi Péterék számára is véget ér a bajnokság ezzel a találkozóval, és szeretnének szépen búcsúzni hazai környezetben, hiszen ebben a korosztályban már korábban eldőlt a bajnoki cím.

Szintén rangadót játszanak U16-os fiatalok, akik a Paks vendégeként lépnek majd pályára. Az elmúlt heti jó szereplést folytatva Joó Zsoltéknak leheletnyi előnyük van a PAFC előtt, azonban a végső sikerhez a Paks ellen is folytatni kell a jó játékot.

Az U19-esek a jelenleg nyolcadik Szegedhez látogatnak, itt még négy csapat küzd a dobogóért – írta a DVSC Labdarúgó Akadémia hivatalos oldala.

HBN

A hétvégi program:

Szombat 12 óra: Debreceni Labdarúgó Akadémia Edzőközpont
DVSC U15 – Vasas Kubala Akadémia

Szombat 12 óra: Debreceni Labdarúgó Akadémia Edzőközpont
DVSC U14 – Vasas Kubala Akadémia

Szombat 13:30 Paksi FC Stadion
PAKSI FUTBALL CLUB KFT. – DVSC U16

Szombat 14:30 Szent Gellért Fórum
SZEGED-CSANÁD GROSICS A. – DVSC U19

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában