Labdarúgás

2023.05.31. 19:50

Örömteli hétvége a Loki ifjú focistáinál

A hajdúságiak újabb két bajnokot avathattak a korosztályos bajnokságokban.

Forrás: DLA-archív

Szokták mondani, ha lúd, legyen kövér, most ezt kimaxolta a DVSC Labdarúgó Akadémia, hiszen ezen a hétvégén újabb két bajnokot avathattak a korosztályos bajnokságokban – kürtölte világgá a DVSC Labdarúgó Akadémia hivatalos oldala. 
Kezdetnek az U12-esek egri fellépése volt jelentős, hiszen rendesen megterhelték a hazai kaput. Szombaton aztán következhettek a derbik, sorban a bajnok U14-esek és a bajnokesélyes U15-ösök látták vendégül a Vasas hasonló korú csapatait, és ahogyan az várható volt, Kolozsi Gergőék egy végletekig feszült találkozón, de kivívták az elsőséget az U15-ös korcsoportban. Joggal örülhettek a 0-0-s döntetlennek, hiszen ezzel bajnok lett a DVSC U15!

Az ünneplést követően minden tekintet az U16-osok paksi vendégjátékára összpontosult, ugyanis Joó Zsolt legényei szintén a bajnoki elsőségért harcoltak. A maguk részéről mindent megtettek, talán még többet is, ráadásul a Puskás Akadémia kikapott otthon, így a mieink előnye behozhatatlanná vált az utolsó fordulóra. Bajnok a DVSC U16-os csapata!

És, ha már kliséhalmaz, akkor a jóból soha nem elég alapon az U19-es csapat is győzött Szegeden, így az utolsó fordulóra – június 3. – marad a döntés, hogy a Kisvárda, DVSC, MTK trióból ki örülhet a legvégén – számolt be a DLA, a részletekért kattintsanak ide

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában