Labdarúgás

2023.05.28. 17:48

Dombi Tibi: Ezért érdemes focizni!

A Bombázó nagyon boldog, de azért irigyli is egy kicsit a mostani Loki játékosokat.

Dombi Tibor a DVSC egyik legendája

Forrás: Nemzeti Sport-archív

Egy bajnoki érem – a ritka kivételtől eltekintve – mindig kiváló eredmény egy csapat életében, aminek szurkoló, játékos és vezető egyaránt örül. De az egyik legkülönlegesebb egy olyan stábtagnak lehet, mint Dombi Tibor, aki lassan már „emberemlékezet óta” a DVSC-hez tartozik. Vagány őszintesége, hóbortjai miatt máig óriási kedvenc és példakép a szurkolók körében, így ő sem maradhatott ki azok közül, akinek a véleményére portálunk kíváncsi volt a legfrissebb bronzéremmel kapcsolatban.

Néha csak néz ki a fejéből

A szinte mindenki által Kicsinek szólított szakember most sem tagadta meg önmagát, és kendőzetlen őszinteséggel nyilatkozott. – Természetesen nagyszerű érzés ez a harmadik hely, de játékosként azért jobb volt átélni az ilyesmit – most amolyan csendes kísérője vagyok ennek a történetnek. Persze hazaérve majd megünnepeljük, de azért nem ugyanaz, mint egykoron. Amit mindig mondok, hogy mennyire irigylem a játékosokat, mert csak jobb lenne ilyenkor a pályán lenni – mosolygott. –  Nagyon fontos volt számunkra az idényzáró, átérezte mindenki. 

Nem csak a hozzáállás, hanem a játék is tök jó volt, én rendkívül elégedett vagyok az egész csapattal. 

A mai fociban bármi megtörténhet, néha én is csak nézek ki a fejemből, hogy időnként milyen jó eredményeink vannak, aztán meg bármennyire keményen dolgoztunk, semmi nem sikerül. Hogy mit érhetünk el a nemzetközi kupában? Fogalmam sincs, annyira soktényezős, hogy tippelni sem érdemes még rá – jelezte Kicsi, hogy most éljünk a mának.

A szeretet ereje

Az éremátadás alatt felhangzott a legendás Bombázó! Bombázó! rigmus, amire Dombi a rá jellemző nyelvkinyújtással kombinált metál villával válaszolt az ultráknak.

– Amikor egymásra talál csapat és szurkolótábora, az a legjobb dolog a világon – ebben is kamatozik az a munka, amit beletettünk a szezonba. Én biztos, hogy azért fociztam olyan sokáig, mert hasonló szeretet vett körül. Egy ilyen helyzetben minden játékos elgondolkodik, hogy igen, ezért megérte. Nyilván focizunk a pénzért, a sikerért, klubért, magunkért, meg egy csomó más dologért – de a legfontosabb, hogy a szurkolókért! – mondta el Dombi Tibi. 

MSZ

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában