Futsal

2023.05.31. 15:05

Az utolsó esély előtt áll az újfalui futsalcsapat

Csütörtökön újra összecsap a Hali és az Újfalu

Forrás: Napló-archív

Fotó: Molnár Péter

Június 1-jén, csütörtökön 20 órától Szombathelyen újra összecsap a Haladás és az MVFC Berettyóújfalu csapata a férfi futsal NB I. bajnoki döntőjében. A kiírás értelmében a párharc az egyik fél harmadik győzelméig tart, vagyis ha ezúttal sem tud nyerni Trencsényi János alakulata, akkor vége a dalnak. 

Az első mérkőzést 5–4-re húzta be a Hali, mely hétfőn újra diadalmaskodni tudott: a Pálfi István Rendezvénycsarnokban 2–2-t mutatott az eredményjelző a rendes játékidő végén, a vendégek végül a büntetőpárbajban szerezték meg a második sikerüket.

Nem kérdés, sorsdöntő összecsapás vár az újfaluiakra, akiknek mindenképpen nyerniük kéne ahhoz, hogy továbbra is versenyben tudjanak maradni a bajnoki címért folytatott küzdelemben. Trenyó a hétfői derbi után úgy nyilatkozott, nehéz lesz számukra rendezni a sorokat, és megvívni a harmadik meccset. Ugyanakkor a vezetőedző úgy látja, ha legalább azt a teljesítményt tudják hozni, mint legutóbb, akkor még bármi megtörténhet. 

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában