Salakmotor

2023.04.26. 10:25

Magosi Norbert a Grand Prix-ban!

A debreceni salakos számára megtisztelő a lehetőség, csak azt sajnálja, hogy nem korábban jött a felkérés.

Magosi Norbertet jó érzéssel tölti el, hogy benne lesz abban a miliőben, ahol a világ legjobbjai húzzák majd a gázt

Fotó: Czinege Melinda

Az elmúlt évhez hasonlóan újra lesz magyar érdekeltsége a Speedway Grand Prix nyitófordulójának, tavaly Fazekas Dennis, idén Magosi Norbert öltheti magára a 18-as mellszámot a Horvát Nagydíjon. Az április 29-én, szombaton este megrendezendő viadalon a világ legjobb salakszórói mellett a SpeedWolf Debrecen versenyzője a második számú tartalék lesz Donji Kraljevecben.

Megtisztelő meghívás

– Látva a tendenciát, miszerint a horvát szervezők szívesen hívnak magyar salakmotorost tartaléknak, így gondoltam rá, hogy Tabaka Józsika és Dennis után én is sorra kerülök egyszer – felelte mosolyogva Magosi arra a kérdésre, hogy mennyire lepte meg a lehetőség. – Tisztában vagyok vele, hogy ez a felkérés igazából marketingfogás a helyiektől, hátha így kicsivel több magyar szurkoló utazik ki a versenyre, de ettől függetlenül jólesik, hogy ott lehetek. Bevallom, jó érzés tölt el, ha belegondolok, hogy benne leszek abban a miliőben, ahol a világ legjobbjai húzzák majd a gázt. Mindössze azt sajnálom, hogy ez a megtisztelő lehetőség nem akkor jött, amikor sokkal több volt bennem, mint most. A közelmúltban beszereztem egy új gyújtást, s úgy érzem, ettől jobban megy a motorom, ezáltal van egy kis önbizalmam, így érdekelne, milyen a legjobbak ellen versenyezni. Jó lenne starthoz állni, de el kell ismernem, erre viszonylag kevés esély van – mondta a Farkasok 48 esztendős salakszórója. 

Az elődök

Csak emlékeztetőül, korábban Adorján Zoltán főversenyzőként, Tihanyi Sándor és Matej Ferjan szabadkártyásként, míg Tabaka József, valamint Fazekas Dennis tartalékként képviselte hazánkat a világ legjobbjait felvonultató sorozatban, a Speedway Grand Prix-ban. 

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában