Vízilabda

2023.04.15. 16:28

Magabiztos sikert aratott a DVSE-Master Good csapata

A következő mérkőzésüket fél év után újra a Debreceni Uszodában játsszák majd.

Forrás: DVSE-Master Good

Győzelemmel zárta utolsó idegenbeli mérkőzését az idei szezonban a DVSE-Master Good. Az együttes 14-9-re nyert a TVSE otthonában az OBI./B 24. fordulójában – tudatta a klub közlésében.

Rózsa Bence centergóljával indult a mérkőzés, a következő támadásból pedig Somorjai Sebestyén duplázta meg az előnyt. A hajdúságiak mindössze egy gólt engedtek a vendéglátónak az első nyolc percben, cserébe még kettőt lőttek Macsi Martinnak köszönhetően. (1-4) Hazai találattal indult a második negyed, majd Keresztes Kristóf helyezett el egy gólt a TVSE kapujába. A debreceniek ezen kívül mindössze egyszer voltak eredményesek a félidőig. Másfél perccel a vége előtt Szőke Benedek talált be. 

A félidőben 6-4-re vezetett a DVSE-Master Good.

Fordulás után tovább zárkózott a Tatabánya. Tőzsér Dávid góljára kettővel válaszoltak a hazaiak, akik nem adták könnyen magukat. Egyenlíteni azonban nem tudtak, mivel Macsi Patrik és Macsi Martin góljával őrizte az előnyét a vendég csapat. (7-9) A záró játékrészben aztán fokozatot váltottak a hajdúságiak, és néhány perc alatt eldöntötték a találkozót. Macsi Martin kettőt vágott a negyed elején, majd Dienes Balázs, Szőke Benedek és Tőzsér Dávid is beköszönt.

A DVSE-Master Good 14-9-re győzött, és megszerezte a 23. győzelmét a bajnokságban.

“Védekezésben nem játszottunk jól, de ez talán betudható az utazásnak is. Elől viszont szép megoldásokat láttam, aminek örülök. A legfontosabb, hogy megvan a három pont.” – nyilatkozta a mérkőzés után Kádár Kálmán, a debreceniek vezetőedzője.

Az együttes a következő mérkőzését egy hét múlva játssza a sereghajtó Kecskemét ellen, csaknem fél év után ismét saját medencéjében, a Debreceni Sportuszodában.

Férfi Vízilabda OBI./B, 24. forduló

TVSE – DVSE-Master Good 9-14 (1-4, 3-2, 3-3, 2-5)

Gólszerzők: Galler 4, Albert 3, Gombos, Komáromi, ill. Macsi M. 5, Szőke 2, Tőzsér 2, Macsi P, Rózsa, Somorjai, Keresztes, Dienes

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában