Kövesd–Loki 0–1

2023.04.08. 09:20

Dzsudzsák Balázs a szurkolókról: ez az a kapcsolat, amire régóta vártunk

Pénteki sikerével már 3. a DVSC az OTP Bank Ligában.

Debreceni öröm a Kövesd elleni meccsen

Forrás: Árvai Károly / Nemzeti Sport

Ahogy arról beszámoltunk, a Loki péntek este 1–0-ra megverte idegenben a Mezőkövesdet, a találkozó gólját Meldin Dreskovics szerezte az 54. percben. A lefújás után Dzsudzsák Balázs értékelt az M4 Sportnak.

„A hatvanadik perctől tíz emberrel játszottunk, úgyhogy büszke vagyok a csapatra és a szurkolókra. Ez az a kapcsolat, amire régóta vártunk, mert a szurkolóink mindenhová elkísérnek minket és közösen örülünk a sikernek. A múlt heti meccs volt a fordulópont azzal kapcsolatban, hogy hova szeretnénk tartozni. Több lehet ebben a szezonban, mint egy átlagos bennmaradás" – idézi a nyilatkozatot az Origo.

Dzsudzsákot Lagator kiállítása után lehozta a pályáról Szrdjan Blagojevics, A csapatkapitány azt mondta, nincs benne harag, de jól érezte magát a pályán. „El kell fogadnom az edzői döntést. De ha mindig lehoznak a hatvanadik percben, amikor vezet a csapat, majd utána megnyerjük a meccset, azonnal aláírnám" – tette hozzá.

A sikerrel a Loki jelenleg a 3. helyen áll a tabellán.

A DVSC-vel kapcsolatos további hírekért kövesse megújult Facebook-oldalunkat!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában