Kézilabda

2023.03.24. 14:56

Tartós élelmiszert gyűjtöttek a Loki kézisei rászoruló családoknak

Ábrók Zsolt (balról), Rózsahegyiné Juhász Éva és Szabó Péter

Forrás: DVSC Schaeffler

A DVSC alkalmazottai és szurkolói, valamint a Schaeffler dolgozóinak felajánlásából 10 karton tartós élelmiszert oszthat szét a Debreceni Karitatív Testület a rászoruló családok között – olvasható a piros-fehérek hivatalos oldalán.

Liszt, cukor, rizs, étolaj, konzerv és száraztészta került a dobozokba, amit a DVSC mérkőzéseire kilátogató szurkolók, a klub alkalmazottai és a névszponzor dolgozói gyűjtöttek össze. Az adományt Ábrók Zsolt, a DVSC Kézilabda Kft. ügyvezetője és Szabó Péter, az FAG Magyarország Ipari Kft. ügyvezetője adta át Rózsahegyiné Juhász Évának, a Debreceni Karitatív Testület elnökének. Az adományozók úgy vélik, nem csak karácsony idején, az év többi időszakában is szükség lehet a segítségre, ezért döntöttek a gyűjtés mellett. Rózsahegyiné Juhász Éva szerint a tartós élelmiszer mindenkor nagy segítség a rászoruló családok számára, de most különösen jól jött, hiszen folyamatosan érkeznek az igénylések a családsegítő központhoz. A dobozok tartalmát húsvét előtt osztják majd szét. 

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában