Atlétika

2023.03.21. 09:46

Kozák Luca és Klekner Hanga Tenerifén készül

Kozák Luca mesés környezetben készülhet az idényre

Forrás: MASZ

A Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) jóvoltából négy kiváló atléta – Kozák Luca (DSI Debrecen), Klekner Hanga (DSI Debecen), Krizsán Xénia és Nemes Rita – három hetet Tenerifén, az örök tavasz szigetén készülhet a szabadtéri szezonra – tájékoztatott a szövetség.

Minden nap 6.50-kor a szálloda medencéjében egy 20 perces úszással kezdődik. A bőséges, minden sportolói igényt kielégítő reggelit követően jön a délelőtti edzés. A stadionban meglepően kevesen edzenek, beleértve a profi és a helyi amatőr sportolókat is. Az ebédet, és a kis pihenőt követően a délutáni tréning következik. A versenyzők az ideális körülményeknek köszönhetően még túl is teljesítik az edzőik által előírt, edzés közbeni elvárt teljesítményt.

kozak-luca-es-klekner-hanga-tenerifen-keszul-atletika-haon-sport-dsi-debrecen-hajdu-bihar
Klekner Hanga 
Forrás: MASZ

„A kemény edzések fáradalmait tágas, kényelmes szobákban lehet kipihenni, de lelki feltöltődésre az Atlanti-óceán látványa sem utolsó. Sérülés nem hátráltat senkit, de az izomláz a mindennapok velejárója.” – nyilatkozta Szűts Zoltán fizioterapeuta a MASZ honlapján. 

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában