Díjugratás

2023.03.20. 10:06

Ifjabb Szabó Gábor és Szabó-Máriás Sára is remekelt a döntőben

Ifj. Szabó Gábor ismét remekül teljesített

Forrás: Napló-archív

Fotó: Czinege Melinda

A Nemzeti Lovardában 2,7 millió forint összdíjazásért az öt- és hatéves, valamint az utánpótlás (hét-nyolcéves) lovak mellett a felnőttkategória fedettpályás döntőjét rendezték meg március 17. és 19. között.

A DEAC beszámolója szerint két lovasuk, ifjabb Szabó Gábor és Szabó-Máriás Sára több számban starthoz állt, és a szép eredmények ezúttal sem maradtak el. Az első napon például az ötéves lovak elődöntőjében ifj. Szabó Gábor Nibolenskyvel hibátlan pályát ment, és a második helyen végzett, szombaton pedig Szabó-Máriás Sára harmadik lett Medallal a 140 centiméteres felnőtt középdöntőben.
Az utolsó napra sem fogyott el a debreceni lovasok lendülete. Ifj. Szabó Gábor az öt-, majd a hatéves lovak számára rendezett döntőt megnyerte, előbbi kategóriában Nibolensky, míg utóbbiban Genius Conference nyergében. A Debreceni Egyetem harmadik kiemelt lovasa, Fábián Johanna ezúttal kihagyta a versenyt, ugyanis az új utánpótlás szövetségi kapitány, Pirik Zsolt meghívására Bábolnán, a válogatott edzőtáborában vett részt.

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában