Labdarúgás

2023.03.26. 19:21

Drámai pillanatok a DEAC meccsén, mentő vitt el egy debreceni játékost

Orosz Marcell egy fejelés után nem sokkal esett össze.

A labdarúgó NB III. 27. fordulójában a BKV Előre–Debreceni EAC mérkőzés 46. percében a debreceni Orosz Marcell összeesett a pályán. A játék hosszú ideig állt, a vendégjátékost pedig mentő szállította kórházba

számolt be a Nemzeti Sport.

A lap azt írta, Orosz Marcell felugrott, elfejelt egy labdát, majd nem sokkal később összeesett. A játékoshoz behívták a mentőket a pályára, akik hosszú idő után tudták csak elszállítani a kórházba.

20200916 Debrecen
fotó: Kovács Péter KP Hajdú-Bihari Napló

DEAC - KOLORCITY KAZINCBARCIKA NBII labdarúgó mérkőzés.

képen: OROSZ MARCELL  #47
Orosz Marcell
Forrás: Napló-archív

A rendes játékidő leteltekor, 1–1-es állásnál a játékvezető 36 percet hosszabbított – tették hozzá.

A DEAC-tól kapott információk szerint Orosz Marcell szerencsére jól van, még vár rá egy CT-vizsgálat, aztán valószínűleg egy hét pihenő következik a számára.

Az eredmény később már nem változott, döntetlen lett a találkozó vége. A találatokat Bényei Balázs és Sándor Tamás szerezték.

Frissítés: a klub meccs utáni beszámolójában így írt a történtekről.

A második játékrész elején egy nagyon kellemetlen és botrányos közjáték borzolta az idegeket: belső védőnket, Orosz Marcell letaglózták a saját tizenhatosunkon belül, a hátvéd rögtön elterült, mint utóbb kiderült, agyrázkódást szenvedett. Itt jött a megdöbbentő történés: a DEAC védőjét a klub stábja ápolta, a mentők 35 perc után érkeztek ki, ami, valljuk be, több, mint botrány.

Sándor Tamás vezetőedző nyilatkozatában jobbulást kívánt a futballistának. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában