DEAC

2023.03.24. 09:29

A rájátszás a tét a DEAC kosarasainak, de sok más egyetemi csapat is pályára lép hétvégén

A Debreceni Egyetem kosárlabdázói nagyon fontos mérkőzést játszanak pénteken. Hazai bajnoki vár a férfi futsal-, a kézilabda-, a női röplabda- és a floorballcsapatra, a többi egyetemi együttes idegenben lép pályára.

Forrás: Napló-archív

Kosárlabda

Március 24-én, pénteken 19 órától a Budapesti Honvéd otthonában lép pályára a DEAC kosárlabdacsapata a Tippmix Férfi NB I/A 25. fordulójában. Ahhoz, hogy Andjelko Mandics együttese kvalifikálja magát az idei rájátszásba, égetően fontos lenne elhozniuk a bajnoki pontokat a Ludovika Arénából, mutat rá a hirek.unideb.hu.

Futsal

Az NB I.-es bajnokságban megyei rangadó előtt áll a férfi futsalcsapat. A DESOK-ba az MVFC Berettyóújfalu érkezik, a hétfői, felsőházi összecsapás 18.30-kor kezdődik.

A női együttes sem tölti tétlenül az Európa-bajnokság utáni napokat, ugyanis március 26-án, vasárnap mérkőzés vár rá az NB I.-ben. A Csepel FC USE otthonában rendezendő meccsen 15.30-kor indul útjára a labda.

Kézilabda

A kézilabdáért rajongók is a DESOK felé vegyék az irányt a hétvégén, ugyanis ott vív bajnoki mérkőzést a DEAC a férfi NB I./B 22. fordulójában. A Győr elleni összecsapás 25-én, szombaton 18 órakor kezdődik.

Labdarúgás

A múlt hétvégi, Karcag elleni hazai siker után ezúttal idegenben, a BKV Előre pályáján igyekszik begyűjteni a három pontot Sándor Tamás együttese a labdarúgó NB III. Keleti csoportjában. A találkozó vasárnap 16 órakor kezdődik.

A női csapat most kezdi meg szereplését a tavaszi szezonban, az NB II. Keleti csoportjában. A 13. forduló meccsét az FC Hatvan otthonában rendezik szombaton 15 órától.

Röplabda

A női NB II. Keleti csoportjának alsóházi rájátszásában érdekelt a DEAC röplabdacsapata. Március 26-án, vasárnap 15 órakor a DESOK-ban szurkolhatunk a lányoknak, hogy legyőzzék a HÉP-Röpke SE alakulatát.

Floorball

A férfi OB I. rájátszásában méretik meg a DEAC floorballcsapata. A fekete-fehérek a Dunai Krokodilokat fogadják a Böszörményi úti campuson található Kecskeméti János Sportcsarnokban vasárnap 18 órakor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában