Futsal

2023.03.31. 12:49

Az eddigiek alapján nem várható gólzápor

Újra pályán a Mezei-Vill, a DEAC női futsalosai zárják az alapszakaszt.

Újabb siker reményében lépnek pályára az újfaluiak

Forrás: Napló-archív

Fotó: Czinege Melinda

Egy héten belül harmadik összecsapását vívja meg az MVFC Berettyóújfalu együttese: Trencsényi János tanítványai a férfi futsal NB I. felsőházi rájátszásának ötödik fordulójában, vasárnap 19 órától látják vendégül a Veszprémet a Pálfi István Rendezvénycsarnokban. Eddig igazán eredményes napokat tudhatnak maguk mögött a Mezei-Vill játékosai, ugyanis hétfőn 6–3-ra nyerték meg a DEAC elleni bajnokijukat, míg szerdán a Magyar Kupában tettek nagy lépést a négy közé kerülés felé, miután 5–1-re verték a Tiszaföldvár gárdáját. 

A DEAC férfi futsalegyüttese majd hétfőn lép pályára, azonban a hölgyek vasárnap 17 órától, hazai pályán, a DESOK-ban vívják meg utolsó ütközetüket az alapszakaszban, a Tolna-Mözs csapata vizitál Debrecenben. Quirikó Vivien tanítványai veretlenül, toronymagasan vezetik a pontvadászatot 45 egységgel, a tolnaiak a negyedikek 26 ponttal. Érdekesség, hogy a DEAC és a Tolna elmúlt két ütközetén nem született egyetlen gól sem. 

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában