Labdarúgás

2023.02.01. 12:49

Túl mohó volt a DVSC-vel is hírbe hozott csatár?

Az elmúlt idényben 30 meccsen 26 góllal és 7 gólpasszal jelentkező Abdiholikov hiába vágyott nyugatra, úgy néz ki marad keleten.

Bobur Abdiholikov

Forrás: Instagram

Portálunkon korábban foglalkoztunk vele, hogy korábban a több európai klub mellett a DVSC-t is hírbe hozták Bobur Abdiholikovval, a fehérorosz Energetik-BGU 25 esztendős támadójával. A championat.asia oldal akkor azt állította, hogy a Loki vezetőedzője, Szrdjan Blagojevics személyesen kereste meg a játékost, akinek év végével kifutott a szerződése klubjánál. 
Most ugyancsak a championat.asia portál írt róla, hogy a négyszeres üzbég válogatott csatár csatlakozott a Törökországban edzőtáborozó kazah Ordabaszi együtteséhez, azaz vélhetően zátonyra futottak a tárgyalásai az európai egyesületekkel.

Abdiholikov az elmúlt szezonban 30 meccsen 26 góllal és 7 gólpasszal segítette csapatát a ligában, amivel elnyerte a fehérorosz bajnokság legjobb góllövőjének, csatárának és játékosának járó díjakat, valamint második lett az Üzbegisztán legjobb labdarúgója szavazáson.

A Loki pont a múlt héten jelentette be az eszékiektől megszerzett horvát támadó, Antonio Mance leigazolását, így valószínűleg a debreceneiknél is lekerült – ha egyáltalán volt, a DVSC egyébként sem kommentál átigazolási pletykákat, vagy félinformációkat – a napirendről a Transfermarkt oldal által 1 millió euróra taksált csatár megszerzése.

MSZ

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában