Labdarúgás

2023.02.15. 09:24

Varga Kevin: megviseltek az utóbbi hetek történései – videóval

Az újra a DVSC-vel edző játékos egykori kollégáit még mindig nem találták meg Törökországban.

Forrás: YouTube / Loki TV

Ahogy arról a DVSC híradása nyomán már beszámoltunk, keddtől a DVSC-vel tréningezik a Loki saját nevelésű válogatott középpályása, Varga Kevin. A 26 éves játékos legutóbb a török Hataysporban szerepelt, szerződtetéséről folynak az egyeztetések, de a törökországi földrengés okozta tragédia miatt lassabb az adminisztráció.

Vargával a klub honlapja közölt videóinterjút kedden. A szélső ebben elmondta, a kevés játéklehetőség miatt biztos volt benne, hogy klubot szeretne váltani, de elhúzódott a megállapodás.

Mint mondta, a törökországi tragédiáról nehéz beszélnie, a Hatayspor egyik játékosát és a klub sportigazgatóját még mindig nem találják a földrengés helyszínén. 

– Nagyon ingadozó volt a hangulatom az elmúlt időszakban, megviseltek az utóbbi hetek történései. Az, hogy a DVSC-vel tudok edzeni, nagyon nagy öröm számomra, rengeteg pozitív emléket idéz fel. Most már rajtunk kívül álló dolgokon múlik, hogy újra a klub játékosa lehessek. Azon vagyok, hogy száz százalékot nyújtsak, és újra formába kerüljek – nyilatkozta Varga Kevin, aki egyébként úgy érzi, jó fizikai állapotban van.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában