DEAC

2023.02.10. 11:06

Olimpiai bajnokoktól tanultak a debreceni frizbisek – videóval

Forrás: DEAC

Január végétől kezdve képzéssorozaton vesznek részt a DEAC frizbiszakosztályának játékosai, tudatta portálunkhoz is eljuttatott közleményben a debreceni klub. A tréning az olimpiai bajnok öttusázó Mizsér Attila és Poós Miklós (Training360) vezetésével zajlik, és központjában a Sport-Life Balance Program áll.

Mint írták, a program célja az, hogy hidat képezzen, és szoros együttműködést építsen a sport világa és a vállalati szektor között. A sportolók számára azt igyekszik megvilágítani, hogy a versenyzői szemléletnek rengeteg olyan eleme van, amely a cégek számára is hasznos értéket hordoz, a vállalatoknak számára pedig azt mutatja meg, hogy egy cég miként használhatja a sportolók tudását és képességeit arra, hogy a szervezet hatékonyságát és a dolgozók jóllétét szisztematikusan támogassa.

E program keretében a DEAC frizbiszakosztályának tagjai egy háromalkalmas elméleti és gyakorlati képzésen vesznek részt, majd ezután megkezdik a vállalati motivációs eseményeket is, amikor a résztvevők vállalati környezetben próbálják ki az elméletben elsajátított tudást.

A képzés elméleti része három darab négyórás alkalomból áll. A résztvevő sportolók már két alkalmon túl vannak, amelyeken egy rövid élményvideó is készült.

A képzés utolsó felvonása jövő pénteken, február 17-én lesz, ezt követően vállalati rendezvényeken és újabb flashmob eseményeken tűnnek majd fel a város helyi frizbisei.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában