Futsal

2023.02.24. 21:29

Ami az alapszakaszban nem sikerült, azt most összehozta a Mezei-Vill

Nem múlhat el meccs Rafinha-gól nélkül

Forrás: Napló-archív

Izgalmas lett a vége, de behúzta az Újfalu: az Aramis gárdája ellen, idegenben kezdte meg a felsőházi küzdelmeket a férfi futsal NB I.-ben az MVFC-Berettyóújfalu, mely 4–3-ra verte a budaörsieket. A péntek esti összecsapás első félideje csodásan alakult, Matheus, Nagy Dániel és Nagy Imre is betalált, így a szünetben 3–0-ra mentek Trencsényi János tanítványai. 

A fordulás után Kövesdi Zsombor révén szépítettek a hazaiak, de a 39. percben jött Rafinha, és 4–1-re módosította az állást. Úgy tűnt, sima lesz a vége, azonban Kövesdi tett arról, hogy legyen izgulnivalója az újfaluiaknak. Az Aramis játékosa a 40. minutumban szerzett újabb két góljával mesterhármasig jutott, egyenlíteni azonban már nem tudott Moga Flavius Lorant (aki egyébként korábban az MVFC-nél edzősködött) alakulata, 4–3-ra nyert az Újfalu. A hajdú-bihariak az alapszakasz során előbb 4–2-re, majd 8–6-ra kaptak ki a Budaörstől, de most végre megtört a jég, és felülkerekedtek a berettyóújfaluiak. 

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában