Futsal

2023.02.25. 15:42

A debreceni futsalos hölgyek ki vannak már éhezve, most megkapják, amire vágynak

Quirikó Vivien vezetőedző bizakodó, szerinte a Debreceni Egyetem gárdája maximális összpontosítással megnyerheti a TFSE elleni rangadót.

Quirikó Vivien, a DEAC vezetőedzője bizakodó

Forrás: Napló-archív

Fotó: Molnár Péter

A DEAC női futsalosai rangadóval zárják a hetet, vasárnap 18 órától a második helyen álló TFSE otthonában vizitálnak. A listavezető debreceniek ebben a szezonban kétszer találkoztak a fővárosiakkal az NB I-ben: októberben 6-1-re, decemberben pedig 3-2-re nyertek – számolt be róla a klub honlapja.

– Jó formában van a vetélytársunk, és ugyan a hírek szerint lesznek hiányzói, ettől függetlenül nehéz meccsre számítok – szögezte le Quirikó Vivien. – A Sterbinszky Amália Sportcsarnokról kellemes emlékeink vannak, mondhatjuk, hogy fekszik nekünk ez a pálya, ebbe pedig kapaszkodhatunk. 

Azt érzem a lányokon, hogy ki vannak már éhezve egy ilyen rangadóra, mivel az utóbbi időben simább összecsapásaink voltak. Bízunk a győzelemben, de ehhez maximális koncentráció kell. A budapesti gárda védelmének vezére Varga Adél, míg elöl Folk Zsuzsanna és Gruber Brigitta okozhat galibát.

Annak örülhetünk, hogy Csepregi Gabriella visszatérhet, de sajnos Krascsenics Csillára továbbra sem számíthatunk. A héten a keret nagy része a válogatottnál szerepelt a két napig tartó összetartáson. Az edzőtábor nagyon intenzív volt, így a csütörtöki tréningen a regenerációra fektettünk hangsúlyt – mondta a cívisvárosiak vezetőedzője a deac.hu-nak.

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában