Kézilabda

2023.01.28. 20:34

Nehéz ellenféllel néz szembe vasárnap a Loki

A Békéscsaba elleni győzelem után vasárnap 18 órakor újabb hazai mérkőzés vár a DVSC Schaeffler csapatára.

A Debrecen balszélsője, Vámos Míra elmondta, szükség lesz a jó védekezésre, és a befejezéseknél pontosabbnak kell lenniük

Forrás: Napló-archív

Sűrű a Loki programja: vasárnaptól vasárnapig háromszor lép pályára a debreceni együttes, ugyanis a norvégiai EHF Európa-liga-találkozó és a csütörtöki hazai bajnoki után január utolsó vasárnapján a Kisvárda lesz a vendég a Hódosban.

A szabolcsi hölgyek is játszottak csütörtökön, s bár a szünetben még csak egy góllal vezettek, végül 28–19-re nyertek hazai pályán a Dunaújváros ellen. A várdai siker kulcsa Mátéfi Dalma remek kapusteljesítménye mellett Udvardi Laura és Karnik Szabina gólerős játéka volt – írja a dvsckezilabda.hu.

A DVSC Schaeffler csapatából a sérült Jovovics Jovana és Hornyák Dóra mellett legutóbb Mariana Costa is hiányzott betegség miatt. Ha addig javul a brazil válogatott jobbszélső állapota, elképzelhető, hogy vasárnap ott lesz a Loki meccskeretében.

– Igyekszünk alkalmazkodni a sűrű programhoz, nincs sok időnk két meccs között, így nehezebb felkészülni a következő feladatra – mondta a Békéscsaba ellen három gólt szerző debreceni balszélső, Vámos Míra. – A Kisvárda nehéz ellenfél, ez a legutóbbi egymás elleni meccsünkön is kiderült, amikor drámai végjátékban szereztük meg a két pontot. Vasárnap is szükség lesz a jó védekezésre, és a befejezéseknél pontosabbnak kell lennünk, ha nem akarunk újra olyan szoros meccset játszani, mint tavaly februárban – hívta fel a figyelmet.

A január 29-én, vasárnap 18 órakor kezdődő DVSC Schaeffler – Kisvárda-Master Good SE mérkőzést Kiu Gábor és Kiu Tamás vezeti. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában