DEAC női futsal

2023.01.21. 19:23

Ezúttal sem esett gól a DEAC és a Tolna meccsén

Üveges Katalinék (jobbra) küzdelmes meccsen vannak túl | Forrás: Tolnai Néplap-archív

A DEAC női futsalcsapata az élen állva, veretlenül érkezett meg legnagyobb riválisa, a Tolna-Mözs otthonába az NB I. 14. fordulójában. A debreceni lányoknak igen sűrű a programjuk, hiszen csütörtökön még Csepelen nyertek 4–0-ra, szombaton 17 órától pedig már a Dunántúlon volt jelenésük.

Ebben az idényben már találkozott egymással a két gárda, a debreceni összecsapásnak pedig gól nélküli döntetlen lett a vége. Quirikó Viviennek Csepregi Gabriella és a gólkirályjelölt Krascsenics Csillát nélkülöznie kellett sérülés, ezért nem várt könnyű feladat együttesére. 

A két gárda nagy csatát vívott egymással, de hiába alakultak ki helyzetek mind a két oldalon az a ritka helyzet állt elő, hogy ezúttal sem találtak be egyik fél sem. Az alapszakaszban tehát a DEAC és a Tolna közötti mindkét rangadó 0–0-s döntetlennel végződött. Üveges Katalinék ezzel növelni ugyan nem tudták, de továbbra is tartják öt pontos előnyüket a tolnai egyesülettel szemben.

A tények

NB I. alapszakasz, 14. forduló

2F-BAU Tolna-Mözs–DEAC 0–0

Tolna, Városi Sportcsarnok. Vezette: Szabó Péter (Domokos L., Rácz Z.)

Tolna-Mözs: Deczki – Szalkai, Bajcsy, Krascsenics P., Nagy N. Csere: Wiesner, Sereg, Sajabó, Kiss G., Tancsa, Hatala. Vezetőedző: Reveland Zoltán

DEAC: Torma – Pócsik, Nagy A., Fülöp D., Horváth V. Csere: Kopjári, Tóth N., Üveges, Gajzágó, Czégény. Vezetőedző: Quirikó Vivien

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában