Úszás

2023.01.31. 19:51

Debreceni sikerek a VIII. szentesi nemzetközi szenior úszóversenyen

Molnár Dániel mind a négy sprintszámot megnyerte.

A Debreceni Szenior Úszó Klub csapata Szentesen

Forrás: Debreceni Szenior Úszó Klub

Január 28-án rendezték meg Szentesen a VIII. Hosszútávú Országos Szenior Úszóbajnokság és Nemzetközi Összetett Sprintversenyt – tájékoztatta portálunkat Legoza Éva a Debreceni Szenior Úszó Klub nevében. Az évadnyitó versenyen 45 egyesület 231 versenyzője 609 rajtot teljesített. A sprintverseny 50 méteres távot tartalmazott mind a négy úszásnemben, a hosszútáv 1500 m gyorsúszást foglalt magában. 

A Debreceni Szenior Úszó Klub versenyzői szép sikereket értek el mindkét kategóriában. Legeredményesebben Molnár Dániel szerepelt, aki mind a négy sprintszámot (50m gyors, mell, hát, pillangó) megnyerte. 

Molnár Dániel
Forrás: Debreceni Szenior Úszó Klub

Dr. Batta Gyula 1500m gyorson ért el első helyezést, míg 50m pillangón negyedik helyen végzett. Terdik Ákos mind a hosszútávon, mind az 50 méteres mellúszásban ezüstérmes lett. Legoza Éva és Mehrwerth Péter egy-egy ezüsttel gyarapította a csapat éremgyűjteményét. Miklós Attila és Othman Mohamed pontszerző helyezésekkel járultak hozzá a csapat sikeres szerepléséhez – áll a beszámolóban. 

Terdik Ákos (balról), Legoza Éva, Molnár Dániel
Forrás: Debreceni Szenior Úszó Klub

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában