DEAC összefoglaló

2023.01.27. 09:32

A Debreceni Egyetem csapataira izgalmas meccsek várnak

Mutatjuk az alakulatok következő összecsapásainak menetrendjét.

A DEAC jégkorongosai címvédésre készülnek.

Forrás: Napló-archív

A Magyar Kupa négyes döntőjére utazik a DEAC jégkorongcsapata. A kosárlabdázók, a futsalosok és a floorballosok idegenben játszanak bajnokit. A röplabdázók és a kézisek itthon lépnek pályára – tudatta a Debreceni Egyetem pénteki összefoglalójában.

Jégkorong

Címvédőként utazik Budapestre, a jégkorong Magyar Kupa négyes döntőjére a DEAC együttese. Az elődöntőt szombaton 16 órakor a Budapest Jégkorong Akadémia ellen játsszák a mieink a Tüskecsarnokban. A másik ágon UTE–Hydro Fehérvár AV19 összecsapás lesz. A bronzmérkőzést és a döntőt vasárnap 16 órától és 19:45-től rendezik.

Kosárlabda

A Szolnok elleni győzelmet követően újabb bajnokesélyessel találkozik a DEAC kosárlabdacsapata a Tippmix Férfi NB I. A-csoportjában. Andjelko Mandics együttese a címvédő Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vendége lesz a szombaton 18 órától kezdődő mérkőzésen.

Futsal

Férfi futsalcsapatunk idegenben igyekszik begyűjteni a pontokat az első osztály 19. fordulójában. Elek Gergőék az Á Stúdió Futsal Nyíregyháza otthonában lépnek pályára hétfőn 19 órakor.

Röplabda

Az alapszakaszt követően a férfi röplabda Extraligában a középdöntő 1-4. küzdelmeiben folytathatja a DEAC együttese. A remekül szereplő egyetemisták vasárnap 18 órakor a DESOK-ban játszanak, ellenfelük a GreenPlan-VRCK lesz.

A lányok szombaton 15 órakor a DESOK-ban a Szolnokot látják vendégül az NB II.-es bajnokságban.

Floorball

A férfi OB I.-ben a második helyen álló floorballosaink szombaton ragadnak ütőt az IBK Cartoon Heroes ellen. Az Érden rendezendő találkozó 15:30-kor keződik.

Kézilabda

Hosszabb szünet után a 12. forduló keretében játszik a DEAC a férfi kézilabda NB I./B-ben. A sereghajtó Csépe Salgótarjáni KC elleni meccset szombaton 18 órától tekinthetik meg a szurkolók a DESOK-csarnokban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában