Debreceni VSC

2023.01.24. 12:50

Antonio Mance: „Remek szurkolók vannak Debrecenben”

A horvát támadó arra törekszik, hogy minél jobb formába kerüljön a DVSC-ben.

Antonio Mance | Forrás: DVSC

A DVSC labdarúgócsapata hétfőn jelentette be, hogy leigazolta a Antonio Mance-t, az NK Osijek horvát támadóját. A játékos rögtön edzésbe állt és adott egy rövid nyilatkozatot is a klubnak.

 

– A Loki egy nagyon jó lehetőség számomra, hogy fejlődni tudjak. Tudom, hogy a Debrecen egy nagy klub, jó a város és remek szurkolók vannak itt. Boldog vagyok, hogy itt lehetek

 

– mondta. Hozzátette, az elmúlt hónapokban nem játszott sokat Eszéken, de ettől függetlenül jó formában érzi magát és arra törekszik, hogy ez itt csak javuljon. 

– Amikor még a Puskás előtt Horvátországban futballoztam, mindenki ismerte a DVSC-t. Tudom, hogy egy komoly történelemmel rendelkező klub Magyarországon – fogalmazott, majd kitért a magyar élvonalra is. –  Korábban játszottam Felcsúton, és már akkor is elégedett voltam az NB I.-gyel. Nagyon jó körülmények, szép stadionok és remek szurkolók vannak. Ez is szerepet játszott a döntésemben – árulta el a horvát csatár. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában