Futsal

2022.12.08. 18:12

Rangadóval folytatja a veretlen DEAC

Krascsenics Csilla amondó, a Debreceni Egyetem alakulata jó helyzetkihasználással fektetheti két vállra a TFSE-t.

Forrás: deac.hu

A DEAC női futsalosai hét meccs után veretlenek az NB I.-ben, a jó sorozat szombat délután a TFSE elleni rangadón folytatódhat a DESOK-ban. Quirikó Vivien tanítványai október elején már összecsaptak a fővárosiakkal, akkor a triplázó Krascsenics Csilla vezérletével 6-1-re diadalmaskodtak – emlékeztet a debreceniek honlapja.

– Önbizalmat meríthetünk a legutóbbi mérkőzésből, bár úgy gondolom, a hétvégén sokkal nehezebb dolgunk lesz. Nem lehet nagy következtetéseket levonni abból, ami akkor történt. Szerencsére nekem is kijött a lépés, gyakorlatilag minden megoldásom bejött. Arra számítok, hogy ellenfelünk vissza akar vágni, de ehhez nekünk is lesz egy-két szavunk. Nyáron eléggé átalakult a budapestiek kerete, valószínűleg az őszi meccshez képest sokat fejlődtek, ám ez ránk szintén igaz. Szerintem taktikailag előrébb járunk, így ha a helyzeteinkkel megfelelően sáfárkodunk, megszerezhetjük a három pontot – nyilatkozta a deac.hu-nak Krascsenics Csilla, aki tizennégy bajnoki találattal rendelkezik a mostani idényben, ezzel vezeti a góllövőlistát. Érdekesség, hogy a második legeredményesebb játékos a mezőnyben Csicsu ikertestvére, Krascsenics Petra, aki a Tolna húzóembere.

A múlt héten Újfehértón játszott kupameccset a DEAC: ahogy arra számítani lehetett, kijött a találkozón az osztálykülönbség, végül 12-0-ra diadalmaskodtak a debreceniek, ezzel bejutottak a legjobb nyolc közé.

– A tiszteletet azzal adtuk meg az újfehértóiaknak, hogy végig maximális fordulatszámon pörögtünk. Egyébként egyetlen vetélytársunkat sem szoktuk lebecsülni. Ezúttal a lehetőségeinket jó százalékban értékesítettük, emellett a védekezésünk is rendben volt. Bennem maradt némi hiányérzet, hiszen ugyan dupláztam, de pár szituációban nem a legideálisabb megoldást választottam – zárta mondandóját Krascsenics Csilla.

Női futsal NB I., 11. forduló

2022. december 10. (szombat) 15.00, DESOK

DEAC-TFSE-Bestrong

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában