Futsal

2022.12.02. 11:29

Pócsik Lívia: újra összejöhet a kupagyőzelem

A debreceni futsalosok az Újfehértó otthonába látogatnak.

Forrás: Napló-archív

A DEAC női futsalosai 2021-ben és 2022-ben is megnyerték a Magyar Kupát. Quirikó Vivien tanítványai az újabb címvédés felé az első lépést vasárnap este az Újfehértó otthonában tehetik meg. A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyeiek már az első fordulóban pályára léptek, ekkor a Tehetség SE-t győzték le 3-2-re. Tamás László gárdája az NB II. Keleti csoportjában szerepel, eddig hat pontot gyűjtött, ezzel a második helyen áll – írja a deac.hu.

– Kötelező a továbbjutás, ennek ellenére nem becsüljük le az újfehértóiakat – szögezte le Pócsik Lívia. – Jó játékosokat igazoltak a nyáron, ám mi nagyobb iramhoz vagyunk hozzászokva, emellett technikailag és taktikailag egyaránt előrébb járunk, ezekből pedig profitálhatunk. Akadnak ismerőseim az ellenfélnél, elég csak Radics Ágira, Szűcs Évire vagy Fekete Gabira gondolni. Gabival gyakran beszélgetek, és természetesen a hétvégi összecsapás is szóba jött már. Baráti viszonyt ápolok vele, de az érzelmeket muszáj félretenni a meccs alatt. Optimista vagyok, szerintem a mostani idényben újra összejöhet a kupagyőzelem, bár ezt nem adják ingyen, keményen meg kell dolgozni érte – nyilatkozta 24 esztendős játékos.

A továbbjutás ezúttal egy mérkőzésen dől el, döntetlen esetén az alacsonyabb osztályban szereplő Újfehértó folytathatná a szereplését az MK-ban.

Magyar Kupa 2. forduló


 

Újfehértói Sportklub-DEAC


 

2022. 12. 04. (vasárnap) 18.00, Szegedi Károly Sport-és Szabadidőközpont

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában