Férfi Futsal NB I.

2022.12.01. 21:20

Gólzáporos rangadón kapott ki a Mezei-Vill FC

Hiába lőtt Rábl János (feketében) mesterhármast, a meccs végén nem örülhetett | Forrás: Vas Népe-archív

A Mezei-Vill futsalcsapata a közvetlen rivális Aramis együttesét fogadta csütörtökön este a Pálfi István Rendezvénycsarnokban az NB I. 13. fordulójában. A találkozónak úgy ment neki a berettyóújfalui gárda, hogy egy győzelem az élre állhat, és a többi meccs alakulásától függően akár ott is maradhat.

Ennek megfelelően alaposan bekezdett Trencsényi János gárdája: Rábl János duplázott néhány perc alatt. Azonban megrázta magát az Aramis, és 6-7 perc alatt négyet lőtt, így negyed óra elteltével már 4–2 volt a vendégeknek. A szünet előtt még volt egy gyors gólváltás – hazai részről Takács Zoltán talált be – így 5–3-as vendég előnynél jött a félidő.

A fordulást követően növelte előnyét a budaörsi együttes, aztán felváltva estek a gólok a meccsen, a vendég találatokra mindig jött egy hazai válasz: Matheus, Szabó Péter majd ismét Rábl volt eredményes az MVFC részéről. Így azonban hiába lőtt sokat a Mezei, az Aramis még többször volt eredményes, és 8–6-ra megnyerte a rangadót, ezzel meg is előzte a tabellán az újfaluiakat.

BA

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában