Cél a TOP 50

2022.12.03. 14:07

Elkezdte a felkészülést az Australian Openre Bondár Anna

Bondár Anna | Forrás: HSE-archív

A 79. helyen áll Bondár Anna, a HSE teniszezője a világranglistán,  sikerült bennmaradnia a legjobb 100-ban ebben az esztendőben. Gyakorlatilag egy hét kivételével folyamatosan ő volt a legjobb magyar játékos a ranglistában, egy ízben megkóstolhatta a TOP 50-et is. A kitűzött célt sikerült teljesíteni 2022-ben, de a következő évben ismét szintet szeretne lépni a jobbkezes játékos. 

– Hosszú távú célom, hogy stabil TOP 100-as játékos legyek hosszú éveken keresztül és az idei év tapasztalataival fogok nekivágni az új szezonnak, ami szerintem sokat fog segíteni és szeretném elérni a TOP 50-et 2023-ban is – nyilatkozta klubjának a teniszező. Csak a munkában hisz a 25 éves játékos, szinte egy pillanatra sem áll le, folyamatosan a teniszre koncentrál. – Kiegyensúlyozott, stabil játékra törekszem hosszabb távon, nagyobb megingások nélkül. Már megkezdtem az alapozást a következő szezonra, az elején az erőnléti edzéseké a főszerep, aztán mindez szép lassan átfordul és egyre több lesz a tenisz is. Várom az Australian Opent és hiszek abban, hogy újra TOP 50-es teniszező leszek – zárta gondolatait a sportoló.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában