Cyclocross

2022.12.18. 21:42

DSI-s biciklis sikerek a hétvégéről

Az U17-es korosztály összetett korosztályának DSI-s dobogósai: (Balról) Vizi Gáspár, Gyetkó Dániel és Soós Olivér

Amint arról beszámoltunk, november 27-én a nagyon sikeres VeloPark pályaavató cyclocross versenyen remekeltek a DSI Cycling Team versenyzői, akik töretlen lendülettel készülnek a januári ob-ra – írja a klub közleménye. Ebben a felkészülésben egy állomás vasárnap a Magyar Kupa-sorozat kecskeméti záró fordulója volt, ahol a debreceni különítmény ismét kimagaslót alkotott.

Az U13 korosztály futama ismét nagy csatának ígérkezett, amit végül hibátlan versenyzéssel ifj. Kovács Béla nyert. Túl sok ideje nem volt a megmérettetés előtt pihenni, hiszen szombaton még a csehországi Ostravában az Európa Kupán eggyel magasabb, U15-ös korosztályban szerzett ezüstérmet. Rajta kívül az U13-as korosztályban még Gyetkó Péter 10., Répási Dorián pedig a 15. helyen végzett a Magyar Kupában.

Ifj. Kovács Béla különleges környezetben versenyzett Ostravában | Forrás: Kovács Béla-archív

Az U17-es korosztály versenyében komoly csaták dúltak a helyezésekért, ahol Gyetkó Dániel ezüstérmet nyert, Vizi Gáspár 4., Soós Olivér 8 és Böszörményi László a 10. helyen végzett. Ezen a versenyen, mint a sorozat záró fordulóján került kihirdetésre az MK összetett eredmény is, ahol U13-ban 100%-os teljesítménnyel ifj. Kovécs Béla lett az első.

Az U17 sorozat összetett dobogója jól reprezentálja a Debrecenben folyó szakmai munkát. A dobogó mindhárom fokát a DSI Cycling Team versenyzője foglalta el: az első Gyetkó Dániel, a második Vizi Gáspár, a harmadik pedig Soós Olivér. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában