Futsal NB I.

2022.12.01. 12:10

Akár a vezetést is átveheti a Mezei-Vill

Matheusékra nagy csata vár | Forrás: Hajdú-bihari Napló-archív

A férfi Futsal NB I. csütörtökön este a 13. fordulóval folytatódik, amely során – ahogy arról beszámoltunk – a DEAC az ELTE-BEAC vendége lesz, az Mezei-Vill FC pedig az Aramis SE-t fogadja.
A berettyóújfalui gárdára igazi rangadó vár, hiszen második helyezettként a jelenlegi harmadikat fogadják. Az MVFC eddigi 12 meccsén 30 pontot gyűjtött, a budaörsi gárda pedig 28-at, úgyhogy nem túlzás azt mondani, hogy hatpontos meccs következik.

Trencsényi János együttese még a második fordulóban járt az Aramis otthonában, akkor 4–2-es arányban az ellenfél bizonyult jobbnak, van tehát miért visszavágni. A listavezető Veszprém – amely egy ponttal áll a Mezei előtt – a bajnoki címvédő Haladás vendége lesz majd péntek este, amely összecsapáson minden esély megvan a szombathelyi gárda győzelmére. Tehát Rábl Jánosék a három pont begyűjtésével akár a tabella élére is állhatnak a fordulót követően.

Az Aramis–MVFC Berettyóújfalu összecsapás 18 óra 30 perctől kezdődik. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában