Labdarúgás

2022.11.11. 10:51

Szoboszlai Dominik elképesztően beszélt Dzsudzsák Balázsról

Tökéletes választ adott néhány fanyalgónak, aki szerint a DVSC középpályása nem érdemli meg, hogy újra szerepeljen a nemzeti csapatban.

Forrás: Origo / Csudai Sándor

Szoboszlai Dominik szerint Dzsudzsák Balázs remek focista és kiváló ember is, nem kétséges, hogy megérdemli a búcsúmeccset. A magyar válogatott fiatal játékosa a Magyar Nemzetnek adott interjút.

„Tizenhat voltam, amikor először a válogatottal készültem, és rengeteget segített nekem. Nem volt egyszerű a karrierje, mert éveken át ő volt a középpontban, sokszor ő volt a céltábla is, és ez nem könnyű, átérzem a helyzetét. A legtöbben csak a hírnevet meg a pénzt látják, de a munkát nem, ami mögötte van. Én szeretem Bazsit mint játékost és mint embert egyaránt. Akárki akármit mond, megérdemli ezt a búcsút”

– vallott Dzsudzsák Balázsról. A Loki középpályása kapcsán kérdésre még hozzáfűzte, a válogatottban mindig megbeszélik egymás között, hogy ki végzi el a pontrúgásokat: – Ha rajtam múlik, és lesz jó szabadrúgás vagy tizenegyes, azt ő rúgja majd, ennyit elárulhatok.

Az interjúból az is kiderül, mit szólt ahhoz, hogy a Transfermarkt 35 millió euróra becsüli az értékét. – Nem szoktam figyelni az értékeket, de amikor láttam a hírt, megnéztem, hogy jelenleg kit mennyire tartanak. A 35 millió euró egyfajta elismerés, jó érzés a legdrágább magyarnak, a Bundesligában pedig a huszonkettedik játékosnak lenni. De ez csak múló állapot, és nem szeretnék itt megállni – fogalmazott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában