Labdarúgás

2022.11.08. 15:02

Senkinek sem teszek szívességet! - Marco Rossi üzent Dzsudzsák bírálóinak

„Egy olyan srác előtt tisztelgek, nagyon nagy munkát tett le a saját pályafutása és a magyar válogatott érdekében” – jelentette ki a szövetségi kapitány.

Forrás: M4 Sport

Mint megírtuk, keretet hirdetett kedden a Luxemburg elleni november 17-i, illetve a Görögország elleni november 20-i felkészülési mérkőzésekre Marco Rossi, a magyar futballválogatott szövetségi kapitánya. Meghívót kapott Dzsudzsák Balázs is, aki jövő hét vasárnap a görögök ellen egyedüli válogatottsági csúcstartója lehet a magyar labdarúgás történetének a Puskás Arénában.

A kerethirdetésen Marco Rossi szövetségi kapitány bírálóinak is üzent. – Balázs olyan játékos, aki nagyon sokat letett a magyar válogatottért az asztalra, 108 mérkőzésen játszott. Mindig is azt kértem, hogy mindenki tisztelje, és én is nagyon tisztelem a pályafutását – hangsúlyozta Rossi, hozzátéve, nagyon sokszor múlt Dzsudzsákon a válogatott eredménye.

– Többször is mondtam, hogy megérdemel egy búcsúmérkőzést a szövetségtől és a szurkolóktól is. Mindig is mondtam, hogy szeretném még meghívni, és most adottak a lehetőségek, hogy ezt megtegyem.

Tehát senkinek sem teszek szívességet. Egy olyan srác előtt tisztelgek, nagyon nagy munkát tett le a saját pályafutása és a magyar válogatott érdekében

– zárta szavait a szövetségi kapitány.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában