Labdarúgás

2022.11.17. 10:01

Győzelmi esélyekkel vágnak neki a szombatnak a debreceni megye I.-es csapatok

A 14. fordulóban a kis DEAC a sereghajtó DSI Debrecent fogadja, a DASE a Püspökladányhoz látogat.

Forrás: deac.hu

Komoly skalpot gyűjtött be előző héten a DEAC, ezzel alaposan borítva a papírformát, ugyanis a 90. percben szerzett góllal legyőzték a listavezető Nyíradonyt. A begyűjtött pontoknak köszönhetően Katona László együttese csatlakozott a középmezőnyhöz. Az éllovas után a sereghajtó következik, szombaton a nulla pontos DSI Debrecen érkezik a Böszörményi úti Campusra – írja a deac.hu.

Kovács Miklós legénysége sikerrel vívta meg a múlt heti rangadót, közvetlen riválisuk, a Hajdúsámson otthonából hozták el a három pontot. Ennek köszönhetően a csapat tartja a lépést a dobogósokkal, csak három egységnyire vanank a 2. helyen álló Hajdúnánástól, kettőre az alsó fokán lévő Hajdúböszörménytől. De még figyelni kell hátrafelé, ugyanis a Hajdúsámson és a Berettyóújfalu lőtávolon belül vannak. Ezért is fontos, hogy a következő fordulót sikeresen vívják meg a fiúk, szerencsés esetben még a dobogóra is felléphetnek. Ehhez viszont Püspökladányban kell nyerni, ez pedig nem tűnik nehéz feladatnak, a táblázaton jelentős különbség van a két gárda között, a szombati házigazdák a 11. helyet foglalják el. Az esélyek a debreceniek mellett szólnak.

Megyei I. osztály, felnőtt, 14. forduló

DEAC-II – DSI Debrecen

11.19. 13:00 Böszörményi úti Campus

Püspökladány – DASE

11.19. 13:00 Püspökladányi Sporttelep

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában