Labdarúgás

2022.11.17. 22:02

Gallas: Dzsudzsák megérdemli a búcsúmeccset

A francia beszélt is a debreceni futballistával nemrég.

Dzsudzsák Balázs

Fotó: Napló-archív

A világbajnoki ezüstérmes francia William Gallas szerint Dzsudzsák Balázs sokat tett a magyar labdarúgó-válogatottért, amiért megérdemli az elismerést és azt, hogy vasárnap a görögök elleni hazai barátságos meccsen búcsúzhasson a nemzeti együttestől és a szurkolóktól. A 45 éves ex-futballista – aki a Zalaegerszeg utánpótlásában dolgozik edzőként – a közmédiának adott interjúban azt mondta, ő is ott lesz majd a 108-szoros válogatott Dzsudzsák utolsó válogatott találkozóján, és biztos abban, hogy tele lesz a Puskás Aréna.

„Játszottam ellene korábban, találkoztunk is többször, néhány hónapja pedig éppen arról beszélgettünk, hogy mi lesz majd a futball után. Jó lesz látni vasárnap, ahogy ünneplik őt” – nyilatkozta Gallas.

A játékosként 84-szeres francia válogatott szakember elmondta, a Nemzetek Ligája-sorozatban vívott mérkőzések közül a magyarok összes találkozóját látta, és sajnálta, hogy az Európa-bajnok olaszokat nem sikerült legyőzni az utolsó összecsapáson, így Marco Rossi szövetségi kapitány együttese lemaradt a négyes döntőről.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában