Futsal

2022.11.30. 13:10

Folytatnák veretlenségi sorozatukat a debreceni futsalosok

A fővárosban lépnek pályára.

Forrás: Napló-archív

A DEAC férfi futsalcsapata egyértelmű esélyesként várhatja a sereghajtó ELTE-BEAC elleni bajnokit, amelyet csütörtökön 20.45-től rendeznek meg a fővárosban. Az újonc még nyeretlen ebben az idényben, tizenkét meccséből tizenegyet elveszített, csupán a Rubeolától tudott pontot lopni – írja a deac.hu.

Elek Gergő legénysége négy játéknap óta nem kapott ki, a begyűjthető tizenkét egységből nyolcat kaparintott meg. A jó forma mellett az szintén önbizalmat adhat a debreceni játékosoknak, hogy augusztusban 7-1-re verték a budapestieket.

– Azon az összecsapáson már az első percben megszereztük a vezetést, ez pedig megkönnyítette a dolgunkat – mutatott rá Rácz Zsolt. – A felsőházba igyekszünk, ezért az ilyen mérkőzéseket be kell húznunk. Szerintem ellenfelünk meccsről meccsre fejlődik, és egyre inkább felveszi az élvonal ritmusát. Óvatosságra inthet bennünket, hogy pár napja az Aramis csak 3-2-re nyert ellene. Nagy Bencének lejárt az eltiltása, így már számíthatunk rá, ettől függetlenül nem lehet teljes a keretünk, hiszen Tóth Attila és Berecz Rafael sem léphet pályára. Bence visszatéréséből sokat profitálhatunk, mivel a kapu előtti szituációkat kiválóan oldja meg – hangsúlyozta a 23 éves játékos.

A DEAC hétfő este az Újpestet látta vendégül a DESOK-ban. Thiagóék kétszer is megszerezték a vezetést a rangadón, a második játékrészben már kétgólos fórral is rendelkeztek, ennek ellenére a végeredmény 3-3 lett.

– Amikor 3-1 volt az állás, egy vitatható bírói ítélet született, ami kizökkentett minket a ritmusból, de nem akarok erre semmit sem fogni. Nem nyújtottunk rossz teljesítményt, de a helyzetkihasználással megint meggyűlt a bajunk. Az öt a négy elleni játékunk sem működött tökéletesen, az edzéseken igyekszünk kijavítani a hibákat. Nem tudtam felhőtlenül örülni a két találatomnak, mivel nem diadalmaskodtunk – zárta mondandóját Rácz Zsolt, aki a mostani szezonban eddig 10-szer köszönt be az NB I-ben.

Futsal NB I 13. forduló


 

ELTE-BEAC-DEAC


 

2022. 12. 01. (csütörtök) 20:45, SPORT11 Sport és Szabadidőközpont


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában