Futsal

2022.11.22. 15:33

Felspannolták a védések a DEAC kapusát

Tóth Benedek főszereplővé vált a debreceni csapat Nyírbátor elleni mérkőzésén.

Forrás: deac.hu

A DEAC férfi futsalosai fordulatos mérkőzésen győzték le a Nyírbátort hétfő este a DESOK-ban. A 8-5-ös diadal során Tóth Benedek nem töltött sok időt a pályán, ettől függetlenül főszereplővé vált, mivel két tízméterest is megfogott, egyik alkalommal a debreceniek egykori csapatkapitányával, Szentes-Bíró Tamással babrált ki – írja a deac.hu.

– Ennyi faultot egy meccsen még nem láttam. A negyedik szabálytalanság után már mondta a mester, ha tízméteres jön, én állok be. A találkozó előtt videóztunk, így tudtam, melyik játékos hova szokott lőni, emellett az ösztöneimre hallgattam. Örülök, hogy segítettem a csapatnak, a védések felspannoltak, és szerintem a srácok is erőt merítettek belőlük. Tavaly Szentes-Bíró Tamás az edzéseken sokszor rúgott büntetőt nekem, de ezúttal arra hagyatkoztam, hogy az előző találkozón a kapu melyik részét vette célba – összegzett a 21 éves kapus. 

Elek Gergő vezetőedző annak ellenére sem volt maradéktalanul elégedett, hogy tanítványai otthon tartották a három pontot.

 – Az ellenfél futsalosai és a játékosaim is ügyesek voltak, de rajtuk kívül senki más a pályán. Ezt a meccset nem a Nyírbátor tette nehézzé nekünk, hanem mások, akikről nem akarok semmit sem mondani, de hihetetlen volt, amit műveltek. Olyan szabálytalanságokat láttak, amelyeket még a nyírbátoriak sem. A tízméteresek, a büntető és a piros lap miatt kizökkentünk a ritmusból, ezt pedig kihasználták a vendégek a második félidőben. A helyzeteinkkel megint nem sáfárkodtunk túl jól, de az öt a négy elleni játékkal elégedett vagyok. Nagy Bence kiállítása azért is probléma, mert így nem számíthatunk rá az Újpest ellen, de próbáljuk megfelelően pótolni – mutatott rá a tréner.

A következő fordulóban az újpestieket fogadja a DEAC.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában