Labdarúgás

2022.11.01. 12:47

DEAC: véget ért egy hosszú nyeretlenségi széria

Lakatos Benjámin bízik benne, hogy a vasárnapi sikerrel visszatértek a helyes útra.

Forrás: deac.hu

Valamivel több mint egy hónap elteltével aratott győzelmet ismét a DEAC a labdarúgó NB III. Keleti csoportjában. A kisebb gödörbe került hajdúságiak vasárnap délután hazai pályán 1-0-ra legyőzték a Pénzügyőr SE-t. A három pontot érő találatot Lakatos Benjámin szerezte.

– Nagyon kellett már ez a győzelem, hiszen egy nyeretlenségi szériát zártunk le ezzel. Hullámvölgybe kerültünk, és nagyon szerettük volna bizonyítani, hogy nem csak annyit tudunk, amennyit az elmúlt hetekben mutattunk. Bízom benne, hogy ez a siker pozitív változást hoz és visszatértünk a helyes útra. A hétvégén idegenben játszunk a Tiszaújvárossal, nehéz mérkőzésnek ígérkezik, ám ha ugyanolyan fegyelmezettek leszünk, mint legutóbb és mindenki beleteszi a meccsbe a megfelelő munkát, győzelemmel térhetünk haza Borsodból – nyilatkozta a klubhonlapnak Lakatos.

A debreceni játékos felidézte a 13. percben szerezett gólját is. – Szabadrúgáshoz jutottunk a bal oldalon, és Sándor Tobe remekül adta be a labdát. Le volt osztva, ki hová érkezik, jött a labda, leszakadtam a védőről, és már nem volt nehéz feladat a hálóba fejelnem. Örülök, hogy ezzel nyerni tudtunk! Az ellenfél második helyezettként jött Debrecenbe, de nem sok teret engedtünk a Pénzügyőr futballistáinak, kevés lehetőségük adódott a gólszerzésre. A végére kicsit elfáradtunk, akkor vagdalkozóvá vált a játék, ám összességében megérdemelt győzelmet arattunk – vélekedett Lakatos Benjámin.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában