Kézilabda

2022.10.01. 20:55

Nem szereztek pontot a DEAC kézilabdázói

A 44. percben még a debrecenieknél volt az előny, mégis a hazaiak ünnepelhettek győzelmet.

Forrás: DEAC

A Szigetszentmiklósi KSK otthonában vendégszerepeltek a Debreceni Egyetem kézilabdázói az NB I./B 5. fordulójában – közölte szombaton a deac.hu.  Mándi Norbert tanítványai hétközben játszottak egy Magyar Kupa-mérkőzést Békésen, ahol sikerült kiharcolniuk a továbbjutást, ráadásul a legutóbbi bajnokin, az Ajka ellen is két ponttal gazdagodtak, így jó formában várhatták a szombati összecsapást, a hazaiak ugyanakkor első győzelmükre készültek. 

Az első félidőben többnyire szoros volt az állás, oda-vissza estek a gólok, majd a hazaiak kicsit elhúztak. Innen sikerült felzárkóznia a cívisvárosi együttesnek, de a játékrészt így is a Szigetszentmiklós zárta egygólos előnnyel. 

A szünet után előbb egyenlített, majd fordított a DEAC. A 44. percben még a hajdúságiaknál volt fór, ám utána átvette az irányítást a hazai alakulat, amely egyre nagyobb fölényre tett szert, s végül 35-29-re megnyerte a találkozót. 

NB I./B 5. forduló
Szigetszentmiklósi KSK–DEAC 35-29 (19-18)

SZKSK Kézilabda Csarnok. Vezette: Asztalos, Szalay.
DEAC: Pelyhe, Maródi – Hornyák, Mucza, Kiss R., Bíró, Mórucz, Balázs S. 2, Gidai 2, Rédei, Kathi 1, Illés 8 (4), Kiss A. 5, Pethő 4, Dobos, István P. 7

Kiállítások: 8, ill. 12 perc.
Hétméteresek: 3/5, ill. 4/5.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában