Balhé a meccs végén

2022.10.10. 10:28

Mit csinálsz b.meg? – így ugrott össze Dzsudzsák Balázs az FTC játékosával

A debreceni csapatkapitány számon kérte a marokkói csatárt a viselkedéséért.

Forrás: M4 Sport

Egy DVSC-FTC mindig kiemelt jelentőségű mind a szurkolók, mind a csapatok számára, épp ezért általában felfokozottabb hangulatúak az ilyen összecsapások. Nem volt kivétel a 2–0-s fővárosi győzelemmel zárult vasárnapi találkozójuk sem az NB I. 10. fordulójában. Előbb a 14. percben Baráth Péter és Anderson Esiti akasztotta össze a bajuszt, majd a mérkőzés hosszabbításában Dzsudzsák Balázs és a zöld-fehérek támadója, Ryan Mmaee különbözött össze. 

A marokkói csatár az oldalvonal mellett szerelte a debreceniek csapatkapitányát, aki ezután odakommentált valamit a csatárnak, aki „véletlenül” nekiütközött Dzsudzsáknak, majd köpött egyet a 108-szoros válogatott középpályás felé.

A debreceni természetesen – joggal – felkapta vizet, és nem a legfinomabb stílusban, egy „Mi a f.szt csinálsz, b.ssza meg?” – felkiáltással vonta kérdőre a marokkóit. A két labdarúgót Berke Balázs játékvezetőnek és a csapattársaknak kellett szétválasztania, majd a VAR-ozás után – meglepő módon – sem a piros, sem a sárga lap nem került elő. A lefújás után sem csillapodtak a kedélyek, a hajdúsági csk dühösen ment oda Mmaee-hez, hogy magyarázatot kapjon a viselkedésére.

A mérkőzés után a stúdióban helyet foglaló szakértő, Horváth Zsolt sem értett egyet azzal, hogy semmilyen következménye nem volt az esetnek. 

A köpésről készült videó a linkre kattintva nézhető meg. 

MSZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában