Salakmotor

2022.10.17. 17:38

Magyar bajnokik a debreceni salakos nélkül

Véget ért Kovács Roland szezonja.

Forrás: Boros Norbert

Beigazolódott az, amitől a SpeedWold Debrecen csapatánál tartottak: Kovács Roland szezonja véget ért a hétvégén. Amint arról a Hajdú Online beszámolt, a hajdúsági salakszóró a szombati olasz bajnoki fordulóban bukott, s az esés következtében megütötte a csuklóját. Kovács még starthoz állt a következő futamában, ám ezt követően olyan erős fájdalmai voltak, hogy nem tudta folytatni a küzdelmet, kórházba kellett szállítani. 

Az olasz orvosok megállapították, hogy a vaspapucsos jobb csuklója eltört.

Kovácsot hétfő délelőtt a debreceni Kenézy Gyula kórházban is megvizsgálták, illetve visszarakták az elmozdult csontokat. A beavatkozás után eldőlt, műteni nem kell a salakmotorost, viszont a felépülése előreláthatólag négy hetet vesz majd igénybe. Ez azt jelenti, hogy a tavalyi magyar bajnokság ezüstérmes pilótájának véget ért a versenyszezon, így többek között sem az október 23-án Debrecenben, sem az október 29-én Nagyhalászban megrendezendő magyar-szlovén közös bajnoki fordulókon sem tud starthoz állni. 

BN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában