OTP Bank Liga

2022.10.25. 17:27

Kusnyír Erik: „Saját magunknak köszönhetjük a vereséget”

A fiatal jobbhátvéd szerint 2–1-es vezetésnél egyáltalán nem volt benne a meccsben, hogy kikapjanak.

Kusnyír Erik (pirosban) | Forrás: Kiss Annamarie

A Debreceni VSC labdarúgócsapata egy fordulatos bajnokin 3–2-es vereséget szenvedett a Kisvárda ellen a Nagyerdei Stadionban. A Loki hiába vezetett kétszer is – 1–0-ra és 2–1-re – a végén mégis a vendégek örülhettek. 

A találkozót követően Kusnyír Erik, a debreceniek fiatal védője értékelt a HAON-nak. – Az biztos, hogy egy nehéz mérkőzésen vagyunk túl. Az első félidőben jól kezdtünk, megszereztük a vezetést, és a gólunkat követően nem volt benne a pakliban, hogy vereséget szenvedjünk. A szünetben egyenlő volt az állás, ezért a második felvonásra úgy jöttünk ki, hogy egy másik csapatot lásson a közönség. Ennek meg is lett az eredménye, hiszen újabb gólt szereztünk, és 2–1-nél meg sem fordult a fejemben, hogy kikaphatunk – fogalmazott Kusnyír Erik.

A Loki játékosa úgy véli, hogy ezt követően a saját hibáiknak köszönhetik, hogy mégis a Kisvárda gazdagodott három ponttal. – Kaptunk két buta gólt, egy bedobásból és egy szögletből, sajnos kihasználták a figyelmetlenségeinket, és ezzel fölénk tudtak nőni. Szerintem a vendégek egyenlítése volt a fordulópont, utána nem igazán tudtunk felállni – osztotta meg gondolatait. 

A DVSC legközelebb majd az eddig óriási meglepetést okozó Kecskemét vendége lesz szombaton délután. Kusnyír Erik elmondta, hogy ott is nehéz összecsapásra számít, de mindenképpen három ponttal szeretnének hazatérni. Bakos Attila

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában